Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia
Allylisosulfocyanat (olej musztardowy)
Stabilizator
Zakwaszacz, który dzięki swojemu składowi zapewnia optymalną proporcję dostarczanych kwasów.
Stabilizator koloidalny wykonany z czystej gumy arabskiej.
Trwała stabilizacja kamienia winnego.
Przeciwutleniacz i stabilizator smaku i aromatu.
Do stosowania w żywności jako przeciwutleniacz i środek stabilizujący. Częściowo zastępuje SO2 w procesie...
Środek modyfikujący kwasowość i wzmacniacz smaku. Ma on wiele zastosowań.
Modyfikator kwasowości i wzmacniacz smaku. Ma wiele zastosowań.
Aby zwiększyć kwasowość i intensywność smaku.
Aby zwiększyć kwasowość i intensywność smaku
Biały krystaliczny proszek do użytku spożywczego.
Wysoce skuteczny stabilizator kamienia winnego.
Środek zakwaszający do wina. Poprawa intensywności i smaku. Ochrona mikrobiologiczna.
Środek, który delikatnie modyfikuje kwasowość, jednocześnie pełniąc funkcję koserwatora.