Preparat przeznaczony do delikatnego odkwaszania cydrów i win. Testowane przez profesjonalne laboratorium pod kątem...
Barwnik spożywczy
Wysokiej jakości niepalone dębowe kostki, które dodają napojowi nut owocowych, świeżości, słodyczy i mineralności....
Preparat do usuwania aromatu siarkowodoru.
Pierwszorzędna tanina w płynie wyraźnie podkreśla akcenty czerwonych owoców, zwiększa zawartość związków fenolowych.
Specjalny preparat do podwójnego odkwaszania.
Preparat do prostego odkwaszania cydrów i win.
100% czystej taniny, uzyskanej z najwyższej jakości amerykańskiego dębu.
Wysokiej jakości tanina, zapewniająca większą złożoność i pełnię aromatyczną, stabilność oraz potencjał dojrzewania.
Najlepsza z najlepszych. Tanina z opalanego drewna dębowego odpowiednia do win, alkoholi i innych produktów.
Najwyższej jakości tanina o szerokim zastosowaniu i właściwościach.
Preparat kazeinowy o pozytywnym wpływie na właściwości wina.
Granulowany preparat do korekty polifenoli. Produkt odpowiedni dla winiarni, które mają zapotrzebowanie na wino o...
Granulowany preparat do korekty polifenoli.
Preparat płynny do usuwania aromatu siarkowodoru (siarki) z wina.
Środek wzmacniający aromat wina. Aromat dla odmian: czerwony Tramin
Specjalnie działający górny adsorbent, aby skutecznie zharmonizować górne wino.
Siatka do zatapiania w zbiorniku chipsów dębowych, pozwala na ich łatwe usunięcie z wina. Wymiary 50x100 cm...
Spirytus karmelowy E 150a (couverture) to płynny barwnik spożywczy.
Kompleksowy preparat antyoksydacyjny z taninami.
Kompleksowy przeciwutleniacz z taninami
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia