Szarpane mięso z królika (Rillettes) 160 g
Rozdarte mięso królika (lub również Rillettes). Ten przysmak powstaje metodą nocnej obróbki w niskiej temperaturze przez co najmniej 12 godzin. Preparat jest unikalny na rynku. Skosztuj pysznego przysmaku. Można go podawać także na ciepło, wykorzystać jako bazę do swoich przepisów - podsmażony na patelni z kremowym spaghetti, dla dzieci z puree ziemniaczanym, a może jako farsz do rolad.
Delikatne mięso królika nie zawiera glutenu i konserwantów. Dodatkowo są one specjalnie sterylizowane, więc nie ma potrzeby przechowywania ich w lodówce do momentu otwarcia. Po otwarciu produkt należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. Okres trwałości produktu wynosi 12 miesięcy od daty produkcji (ręcznej).
Składniki
- Mięso królicze
- Słonina (mleko)
- Sól 1,5%
- Pieprz
- Saturejka, Estragon
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.