Kimchi 190 g
Dlaczego warto jeść KIMCHI?
- To wspaniałe
- Jest kwaśny
- Pasuje do każdego posiłku
KIMCHI należy przechowywać w lodówce, zachowuje trwałość do 6 miesięcy od daty produkcji. Im starsze kimchi, tym bardziej miękkie i kwaśne się staje.
Składniki
Kapusta pekińska, marchew, rzodkiewka daikon, imbir, por, cebula dymka, czosnek, chili, sól, cukier trzcinowy, mąka ryżowa.
Huhuchilli - najpierw spróbuj!
Ich celem jest produkcja produktów z chili tak, abyś najpierw poczuł smak, a potem ostrość. Przygotowują produkty w szerokim zakresie ostrości - od bardzo łagodnych po ekstremalne w postaci ekstraktu z chili. Dlatego każdy znajdzie tu coś dla siebie - zarówno początkujący, jak i steel chilirout! Lubią eksperymentować w kuchni, ciągle szukając inspiracji i starając się łączyć tradycyjne i lokalne produkty z nietypowymi smakami. Z czasem rozszerzyli więc swoją ofertę z sosów chili na robienie ajwaru, chutneya cebulowego, puree i marynowanego chili. Znaczna część ich produkcji koncentruje się na kimchi.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Regionalne specjały |
---|---|
Waga: | 0.2 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.