



Jest to produkt tradycyjny, według oryginalnych receptur naszych babć, kiedy do produkcji wykorzystano boczek wieprzowy wędzony gospodarsko (produkt mięsny poddany obróbce cieplnej bez dodatku wody, z minimalnym dodatkiem dodatków i precyzyjnie wędzony na drewnie bukowym), który został pokryty 0,5% werniksem solnym i tym samym został dokładnie zakonserwowany.
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze 1 - 40°C. Nie jest konieczne przechowywanie w lodówce.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 10°C i spożyć w ciągu 48 godzin.
Okres ważności: 18 miesięcy.
Składniki: Mięso wędzone 64% mas. (wieprzowina, sól, przyprawy, stabilizator azotyn sodu, jod. Na 100 g produktu zużyto 112g mięsa) w momencie obróbki pokot 36% (sól, przyprawy).
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.