Orzeszki ziemne w czekoladzie oblane kolorową skórką. Smakują jak soczewica, ale jest też w nich pyszny chrupiący...
Dla wszystkich miłośników gorących przekąsek w wasabi znajdują się orzeszki ziemne.
Wypieczona herbata o doskonałym smaku. Nie sposób oprzeć się połączeniu soczystych smaków jabłka i dzikiej róży.
Mieszanka kilku różnych papryk w słodko-kwaśnej zalewie, którą z pewnością polubisz z dobrym obiadem, kolacją lub po...
Wspaniałe i nieodparcie kiszone baranie rogi są popularne z mięsem, np. pieczonym kolanem, grillowanymi mięsami,...
Pyszny pasztet z wieprzowiny i wątróbki, który powstaje według starej rodzinnej receptury.
Pyszny pasztet wieprzowo-wątrobowy o gruboziarnistej konsystencji. Będziesz mile zaskoczony wysoką zawartością mięsa...
Pyszny pasztet z mięsa wieprzowego i wątróbki z dodatkiem pysznego czosnku niedźwiedziego, który powstaje według...
Pyszny pasztet z wątróbki wieprzowej o gruboziarnistej konsystencji. Dzięki nowemu sposobowi przygotowania mięsa w...
Pasztet z karpia świetny i bez kości!
Pyszny pasztet z wieprzowiny i wątroby z dodatkiem niewielkiej ilości papryki chili Jolokia dla lekkiej ostrości i...
Orzeszki ziemne w cieście krakersowym, o różnych okrągłych kształtach i ciekawych smakach.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym bez dodatku soli.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym z dodatkiem ksylitolu i cynamonu.
Pestki dyni ze skórką, suszone gorącym powietrzem w konwekcjonerze z dodatkiem standardowej ilości soli.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym z niewielką ilością soli.
Pestki dyni ze skórką, suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym ze standardową ilością soli.
Wypieczona herbata o wspaniałym smaku. Rozkosz w chłodne zimowe dni.
Pikantne smarowidło z pieczonych pomidorów.
Prażone, solone, niełuskane pistacje. Świetnie komponuje się z winem lub piwem lub po prostu na wieczorny seans przed...
Prażone i solone pistacje w łupinach najwyższej jakości.
Prażone i solone pistacje w łupinie najwyższej jakości.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia