Orzeszki ziemne w czekoladzie oblane kolorową skórką. Smakują jak soczewica, ale jest też w nich pyszny chrupiący...
Dla wszystkich miłośników gorących przekąsek w wasabi znajdują się orzeszki ziemne.
Pyszny pasztet z mięsa wieprzowego i wątróbki z dodatkiem pysznego czosnku niedźwiedziego, który powstaje według...
Pasztet łączący tradycyjne przepisy z subtelnymi, nowoczesnymi akcentami. Pasztet ten jest idealnym wyborem dla...
Pasztet z wątróbki z prażonymi migdałami i amaretto to doskonały wybór dla tych, którzy chcą odkrywać nowe smaki i...
Pyszny pasztet z wieprzowiny i wątroby z dodatkiem niewielkiej ilości papryki chili Jolokia dla lekkiej ostrości i...
Orzeszki ziemne w cieście krakersowym, o różnych okrągłych kształtach i ciekawych smakach.
Pestki dyni ze skórką, suszone gorącym powietrzem w konwekcjonerze z dodatkiem standardowej ilości soli.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym z niewielką ilością soli.
Pestki dyni ze skórką, suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym ze standardową ilością soli.
Odkryj pyszne i oryginalne połączenie smaków z pesto z rukoli z migdałami.
Prażone, solone, niełuskane pistacje. Świetnie komponuje się z winem lub piwem lub po prostu na wieczorny seans przed...
Prażone i solone pistacje w łupinach najwyższej jakości.
Prażone i solone pistacje w łupinie najwyższej jakości.
Orzechy nerkowca są doskonałe same w sobie, ale można też spróbować poprawić ich smak poprzez upieczenie ich na...
Prażone i solone orzechy nerkowca W320, które są najwyższej jakości. (W320 to oznaczenie wysokiej jakości i...
Prażone solone orzechy nerkowca 160 g pakowane próżniowo
Prażone solone orzechy nerkowca pakowane próżniowo 50 g
Wędzone migdały to wyśmienity przysmak, dlatego najlepiej jeść je w takiej postaci, w jakiej są.
Prażone, solone migdały pakowane próżniowo 160 g
Migdały z Walencji uznawane są za „królową migdałów”. Pochodzą ze słonecznej Hiszpanii i są krótsze, bardziej...
Prażone, solone migdały z truflami 440 g, bez skórki
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia