- - Winnica i piwnica
- + Na winnicy
- - W piwnicy
- + Butelki, balony do wina, nakrętki, napełnianie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Sprzęt i materiały filtracyjne
- + Przetwarzanie winogron
- + Drożdże i enzymy
- + Preparaty do obróbki win i moszczów
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- Kwasy i stabilizatory
- - Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Szklanki, dzbanki, degustatory
- Książki i publikacje
- Świetne wina
- Zdrowy moszcz + spokojna fermentacja = podstawa dobrego wina
- + Sadownictwo i destylaty
- + W sadzie
- + Produkcja napojów
- + Przetwórstwo owoców
- Fermentacja
- Kwasy i stabilizatory
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- + Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Filtracja, pompy
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Zakrętki, butelki, napełnianie
- + Szkło
- Książki i publikacje
- Od zbiorów do destylacji
- + Ogród i dom
- + Szkło
- + Sommelier
- + Artykuly upominkowe
- + Nasze produkty
Dom » Winnica i piwnica » W piwnicy » Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
Cukromierz bez termometru
Kod produktu: 3437
Określenie ilości cukru resztkowego w fermentacji. Znany również jako fermentator.
33,57 zł 27,74 zł Bez VAT
Spirytus owocowy - spirytus to napój o dużej zawartości alkoholu wytwarzany w wyniku destylacji sfermentowanych owoców lub wina owocowego. Podczas fermentacji udział cukrów fermentowalnych w zakwasie zmniejsza się w zależności od temperatury i powstaje problem określenia optymalnego czasu fermentacji. Znany również jako fermentator.
- Zakres pomiarowy wynosi od 0 do 20%
- Skala jest mierzona w temperaturze 20°C
- Miarka do cukru długość 220 mm
Související produkty
Wiedzabranży rynkowej
Świetne cenyjedne z najlepszych
Wysyłkajuż od 15 zł
Obsługa klientai pomoc online
Szybkośćdostawy i wysyłki