- - Winnica i piwnica
- + Na winnicy
- - W piwnicy
- + Butelki, balony do wina, nakrętki, napełnianie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Sprzęt i materiały filtracyjne
- + Przetwarzanie winogron
- - Drożdże i enzymy
- + Preparaty do obróbki win i moszczów
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- Kwasy i stabilizatory
- + Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Szklanki, dzbanki, degustatory
- Książki i publikacje
- Świetne wina
- Zdrowy moszcz + spokojna fermentacja = podstawa dobrego wina
- + Sadownictwo i destylaty
- + W sadzie
- + Produkcja napojów
- + Przetwórstwo owoców
- Fermentacja
- Kwasy i stabilizatory
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- + Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Filtracja, pompy
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Zakrętki, butelki, napełnianie
- + Szkło
- Książki i publikacje
- Od zbiorów do destylacji
- + Ogród i dom
- + Szkło
- + Sommelier
- + Artykuly upominkowe
- + Nasze produkty
Dom » Winnica i piwnica » W piwnicy » Drożdże i enzymy » Drożdże » Nasze drożdże z linii FermiHill i Anchor®
Nasze drożdże z linii FermiHill i Anchor®
Drożdże winiarskie FermiHill:
Gama premium wyselekcjonowanych drożdży idealnych do win środkowoeuropejskich. Znajdziesz tu drożdże odmianowe i specyficzne, odpowiednie do produkcji wszystkich rodzajów win. Mają wspólne dozowanie 20 g/hl i występują w opakowaniach 20 g, 100 g i 1 kg.
Drożdże winiarskie Anchor:
Drożdże premium od wiodącego na świecie producenta produktów enologicznych - Oenobrands z Montpellier we Francji. Te drożdże winiarskie wykonują swoje zadanie do perfekcji i dzielą się tymi samymi atutami: zdolnością do zakończenia fermentacji, wydajną i naturalną konwersją aromatów, minimalnym spienianiem, niską produkcją lotnych kwasów i brakiem posmaku.