- - Winnica i piwnica
- + Na winnicy
- - W piwnicy
- + Butelki, balony do wina, nakrętki, napełnianie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Sprzęt i materiały filtracyjne
- + Przetwarzanie winogron
- + Drożdże i enzymy
- + Preparaty do obróbki win i moszczów
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- Kwasy i stabilizatory
- + Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- - Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Szklanki, dzbanki, degustatory
- Książki i publikacje
- Świetne wina
- Zdrowy moszcz + spokojna fermentacja = podstawa dobrego wina
- + Sadownictwo i destylaty
- + W sadzie
- + Produkcja napojów
- + Przetwórstwo owoców
- Fermentacja
- Kwasy i stabilizatory
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- + Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Filtracja, pompy
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Zakrętki, butelki, napełnianie
- + Szkło
- Książki i publikacje
- Od zbiorów do destylacji
- + Ogród i dom
- + Szkło
- + Sommelier
- + Artykuly upominkowe
- + Nasze produkty
Dom » Winnica i piwnica » W piwnicy » Utrzymanie i urządzenia sanitarne » Utrzymanie i urządzenia sanitarne
Świeca siarkowa
Kod produktu: 1307
Środek do dezynfekcji powierzchni produkcyjnych i magazynowych. Niszczy mikroorganizmy i pleśnie.
18,65 zł 15,41 zł Bez VAT
Środek do dezynfekcji powierzchni produkcyjnych i magazynowych. Niszczy mikroorganizmy i pleśnie. Jedna świeca siarkowa wystarcza do uzdatnienia około 12 - 15 m3 zamkniętej przestrzeni.
Cechy
Jasnożółty stały walec w kształcie świecy, lekko pachnący siarką. Waga opakowania ok. 700 g.
Posługiwać się
Świecę umieszczamy w niepalnym pojemniku i zapalamy od góry (świeca nie ma klasycznego knota, zapalamy ją zapałkami, zapalniczką). Świeca podczas spalania płynie, dlatego należy ją umieścić w niepalnym pojemniku, aby uwięzić siarkę. Natychmiast po zapaleniu świecy opuść pomieszczenie lub teren i zamknij je! Po 2 - 4 godzinach przewietrzyć pomieszczenie.
Pszczelarze - nadawanie wszelkiego sprzętu pszczelarskiego, narzędzi i gadżetów, zakładów produkcyjnych.
Winiarze i producenci żywności - wietrzenie magazynów, hal, powierzchni produkcyjnych, piwnic z winami.
Ogrodnicy - napowietrzanie piwnic, szklarni, magazynów i szop przed uzupełnianiem zapasów owoców i warzyw.
Przechowywanie
Przechowywać w oryginalnie zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu, oddzielnie od żywności. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Ostrzeżenie: podczas spalania uwalnia się dwutlenek siarki, toksyczny gaz, CAS 7446-09-5.
Související produkty
Wiedzabranży rynkowej
Świetne cenyjedne z najlepszych
Wysyłkajuż od 15 zł
Obsługa klientai pomoc online
Szybkośćdostawy i wysyłki