Rosół wieprzowy 200 g




Rosół Wieprzowy można stosować do marynowania mięs, gotowania zup, sosów smakowych oraz mieszanek mięsnych i warzywnych. Znajdzie szerokie zastosowanie w kuchni ciepłej i zimnej. Nie ma ograniczeń w jego użyciu. Z 200 g Boujónki można przygotować około 5 litrów „bulionu”.
Składniki:
Warzywa (marchew, pietruszka, seler - korzeń, cebula, łodyga pietruszki), wieprzowina 45%, sól, ziele angielskie, pieprz czarny.
Trwałość 18 miesięcy w temperaturze do 25°C. Po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Regionalne specjały |
---|---|
Waga: | 0.2 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.