Rapidase Extra Press (Liquid)

Specjalny enzym prasowający poprawiający wydzielanie soku z białych winogron. Zwiększa wydajność soku, usprawnia proces klarowania wina.

Objem PL
Wybrany wariant jest niedostępny. Zresetuj wybrane parametry.
Dostępność W magazynie (2 ks) W magazynie (>5 ks) U dostawcy - na żądanie Wybierz wariant
Kod: FMH00373 FMH00374 FMH00372 Wybierz wariant
96,18 zł 29,61 zł 700,60 zł od 29,61 zł 79,49 zł bez VAT 24,47 zł bez VAT 579,01 zł bez VAT od 24,47 zł bez VAT
Rapidase Extra Press (Liquid)
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Specjalny enzym prasowający poprawiający wydzielanie soku z białych winogron. Zwiększa wydajność soku, usprawnia proces klarowania wina.

Efekt:

  • umożliwia bardziej miękkie i krótsze tłoczenie (= mniejsza goryczka)
  • chroni moszcz przed utlenianiem
  • zapewnia fermentację alkoholową z mniejszą ilością oryginalnych bakterii, drożdży i substancji toksycznych (pestycydy)

Dawkowanie

  • 1,5 - 2,5 ml / 100 kg zacieru

Mieszać z zimną wodą w stosunku 1:10 i wymieszać w całej objętości.

Kraj pochodzenia: Francja

Parametry dodatkowe

Kategoria: Piwnica winiarska
EAN: Wybierz wariant

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa