Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia
Pasztet z wątróbki z prażonymi migdałami i amaretto to doskonały wybór dla tych, którzy chcą odkrywać nowe smaki i...
Pyszny pasztet z wieprzowiny i wątroby z dodatkiem niewielkiej ilości papryki chili Jolokia dla lekkiej ostrości i...
Orzeszki ziemne w cieście krakersowym, o różnych okrągłych kształtach i ciekawych smakach.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym bez dodatku soli.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym z dodatkiem ksylitolu i cynamonu.
Pestki dyni ze skórką, suszone gorącym powietrzem w konwekcjonerze z dodatkiem standardowej ilości soli.
Pestki dyni suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym z niewielką ilością soli.
Pestki dyni ze skórką, suszone gorącym powietrzem w piecu konwekcyjnym ze standardową ilością soli.
Odkryj pyszne i oryginalne połączenie smaków z pesto z rukoli z migdałami.
Wypieczona herbata o wspaniałym smaku. Rozkosz w chłodne zimowe dni.
Pikantne smarowidło z pieczonych pomidorów.
Prażone, solone, niełuskane pistacje. Świetnie komponuje się z winem lub piwem lub po prostu na wieczorny seans przed...
Prażone i solone pistacje w łupinach najwyższej jakości.
Prażone i solone pistacje w łupinie najwyższej jakości.
Te suszone plastry mango z Tajlandii są dość soczyste i słodkie, ale nie zawierają rafinowanego cukru ani siarki jako...
Plasterki żółtego pomelo to ciekawa propozycja na urozmaicenie menu.
Orzechy nerkowca są doskonałe same w sobie, ale można też spróbować poprawić ich smak poprzez upieczenie ich na...
Prażone solone orzechy laskowe w praktycznym opakowaniu to smaczna i pożywna uczta dla miłośników wysokiej jakości...
Prażone i solone orzechy nerkowca W320, które są najwyższej jakości. (W320 to oznaczenie wysokiej jakości i...
Prażone solone orzechy nerkowca 160 g pakowane próżniowo
Prażone solone orzechy nerkowca pakowane próżniowo 50 g
Wędzone migdały to wyśmienity przysmak, dlatego najlepiej jeść je w takiej postaci, w jakiej są.