- - Winnica i piwnica
- + Na winnicy
- - W piwnicy
- + Butelki, balony do wina, nakrętki, napełnianie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Sprzęt i materiały filtracyjne
- + Przetwarzanie winogron
- + Drożdże i enzymy
- + Preparaty do obróbki win i moszczów
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- Kwasy i stabilizatory
- - Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Szklanki, dzbanki, degustatory
- Książki i publikacje
- Świetne wina
- Zdrowy moszcz + spokojna fermentacja = podstawa dobrego wina
- + Sadownictwo i destylaty
- + W sadzie
- + Produkcja napojów
- + Przetwórstwo owoców
- Fermentacja
- Kwasy i stabilizatory
- + Przygotowania do dopracowania napoju
- + Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
- + Plastikowe pojemniki i kadzie
- + Zbiorniki ze stali nierdzewnej
- + Filtracja, pompy
- + Utrzymanie i urządzenia sanitarne
- + Zakrętki, butelki, napełnianie
- + Szkło
- Książki i publikacje
- Od zbiorów do destylacji
- + Ogród i dom
- + Szkło
- + Sommelier
- + Artykuly upominkowe
- + Nasze produkty
Dom » Winnica i piwnica » W piwnicy » Pomiary - termometry, mierniki cukru i inne
Przyrząd pomiarowy w pudełku
Kod produktu: 3440
Moszczarka służy do słodzenia moszczu, który ma częściowo niską słodkość. Słodycz lub gęstość określa się według skali na moszczarce w temperaturze 15 °C mierzonego moszczu.
30,02 zł 24,81 zł Bez VAT
Moszczarka służy do słodzenia moszczu, który ma częściowo niską słodkość. Słodycz lub gęstość określa się według skali na moszczarce w temperaturze 15 °C mierzonego moszczu. Na moszczarce wartość cukru podawana jest w procentach w litrach, zgodnie z którą jeden stopień słodu uzyskuje się przez dodanie 1 kg cukru do 1 hektolitra moszczu.
- Długość całkowita 24 cm.
- Grubość dolnej części moszczarki 2 cm.
Související produkty
Wiedzabranży rynkowej
Świetne cenyjedne z najlepszych
Wysyłkajuż od 15 zł
Obsługa klientai pomoc online
Szybkośćdostawy i wysyłki