FermiHill Glutarom

Do produkcji win z możliwością ograniczenia stosowania SO2.

Hmotnost PL
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Dostępność Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Brak towaru Wybierz wariant
Kod: FMH00462 FMH00463 FMH00461 Wybierz wariant
6,65 zł 28,80 zł 219,65 zł od 6,65 zł 5,50 zł bez VAT 23,80 zł bez VAT 181,53 zł bez VAT od 5,50 zł bez VAT
FermiHill Glutarom
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Stosowanie:

  • Silny środek antyoksydacyjny.
  • Skutecznie reaguje z chinonami, zapobiegając aglomeracji (odpowiadającej za brązowienie moszczu i utlenianie win).
  • Występuje naturalnie w winogronach, ale jego stężenie jest zbyt niskie, aby zapewnić skuteczną ochronę.
  • Inaktywowane drożdże z zawartością glutationu.

Dawkowanie:

  • Indywidualne - według potrzeby (stanu moszczu).
  • Zalecane: 15 - 30 g/hl

Do miazgi i moszczu.

Dodaj 20-krotną ilość wody i wymieszaj całą objętość przed rozpoczęciem fermentacji.

Kraj pochodzenia: FRANCJA

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa