FermiHill Fermigel
10% roztwór bardzo czystej, częściowo hydrolizowanej żelatyny do klarowania win.

Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych

Transport do klienta
już od 15 zł

Obsługa klienta
przez telefon i online

Szybkość
dostawy i wysyłki
Stosowanie:
- Do klarowania moszczu i wina, zachowując ich potencjał aromatyczny i smak.
- Pomaga zwiększyć klarowność i przejrzystość wina, dodaje mu blasku.
- Wytrąca niestabilne substancje koloidalne i usuwa mętność z wina.
- Zmiękcza i poprawia smak wina poprzez wiązanie gorzkich i cierpkich tanin.
Dawkowanie:
- Wina białe i różowe: 30 - 50 ml/hl.
- Wina czerwone: 50-100 ml/hl.
Połączenie z FermiHill Siligel nadaje się do wina białego i różowego.
Kraj pochodzenia: FRANCJA
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.