FermiHill FermiFish

Klarujący środek białkowy o wysokiej czystości pozyskiwany z ryb, przeznaczony do klarowania win białych i różowych.

Hmotnost PL
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Dostępność Skladem (>5 ks) Brak towaru Skladem (>5 ks) Wybierz wariant
Kod: FMH00448 FMH00446 FMH00447 Wybierz wariant
28,80 zł 136,15 zł 11,76 zł od 11,76 zł 23,80 zł bez VAT 112,52 zł bez VAT 9,72 zł bez VAT od 9,72 zł bez VAT
FermiHill FermiFish
fish
Nowość
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Stosowanie:

  • Zmiękcza smak wina, usuwa ostrość i gorycz.
  • Pozwala uzyskać czystość aromatu i smaku, wina są bardziej okrągłe i pełne.
  • Poprawia filtrowalność wina.
  • Po zastosowaniu w winie następuje flokulacja i sedymentacja zawieszonych cząstek.

Dawkowanie:

  • Wina białe i różowe: 1,5 - 3 g/hl.

Dokładnie wymieszać z letnią wodą (1:20), pozostawić do napęcznienia na 3 godziny, przed użyciem ponownie wymieszać. Wymieszać z winem. Po 4-5 tygodniach wykonaj odciąg wina.

Kraj pochodzenia: FRANCJA

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa