FermiHill FermiFish
Klarujący środek białkowy o wysokiej czystości pozyskiwany z ryb, przeznaczony do klarowania win białych i różowych.

Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych

Transport do klienta
już od 15 zł

Obsługa klienta
przez telefon i online

Szybkość
dostawy i wysyłki
Stosowanie:
- Zmiękcza smak wina, usuwa ostrość i gorycz.
- Pozwala uzyskać czystość aromatu i smaku, wina są bardziej okrągłe i pełne.
- Poprawia filtrowalność wina.
- Po zastosowaniu w winie następuje flokulacja i sedymentacja zawieszonych cząstek.
Dawkowanie:
- Wina białe i różowe: 1,5 - 3 g/hl.
Dokładnie wymieszać z letnią wodą (1:20), pozostawić do napęcznienia na 3 godziny, przed użyciem ponownie wymieszać. Wymieszać z winem. Po 4-5 tygodniach wykonaj odciąg wina.
Kraj pochodzenia: FRANCJA
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.