FermiHill Detox Extraferm 1 kg

Detox Exaferm. Absorbuje i usuwa toksyczne i niepożądane substancje z moszczu/wina. Sprzyja bezproblemowej fermentacji alkoholowej i malolaktycznej poprzez eliminację kwasów tłuszczowych.

Hmotnost PL
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Dostępność Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (2 ks) Wybierz wariant
Kod: FMH00237 FMH00238 FMH00239 Wybierz wariant
10,14 zł 43,94 zł 167,31 zł od 10,14 zł 8,38 zł bez VAT 36,31 zł bez VAT 138,27 zł bez VAT od 8,38 zł bez VAT
FermiHill Detox Extraferm 1 kg
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Detox Exaferm. Absorbuje i usuwa toksyczne i niepożądane substancje z moszczu/wina. Sprzyja bezproblemowej fermentacji alkoholowej i malolaktycznej poprzez eliminację kwasów tłuszczowych.

Cechy

  • Poprawia warunki fermentacji alkoholowej
  • Zwiększa tolerancję drożdży na alkohol i ich żywotność
  • Poprawia właściwości analityczne wina

Dawkowanie i stosowanie

Przygotowanie moszczu do fermentacji: 20-40 g/hl.

Dokładnie wymieszać z moszczem zawierającym toksyczne związki drożdżowe, pozostałości po opryskach, owady itp. Przejdź do fermentacji z drożdżami FermiHill Restart.

Fermentacja zatrzymana: 30-60 g/hl.

Wymieszać z winem zawierającym autotoksyczne metabolity drożdży (kwasy tłuszczowe), Po 6 godzinach zlać i fermentować wino przy użyciu drożdży bayanus (wybrane drożdże z serii FermiHill lub Anchor).

Detoksykacja wina: 20-80 g/hl.

Wymieszać z całym zanieczyszczonym winem. Zapobieganie utlenianiu. Po upływie 12-24 godzin wino regałować.

Składniki

Suszone czyste ściany komórkowe drożdży neutralnych.

Pochodzenie: Francja.

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa