FermiFine Protein
Granulowane białko pochodzenia drożdżowego, najwyższej jakości, do klarowania win.

Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych

Transport do klienta
już od 15 zł

Obsługa klienta
przez telefon i online

Szybkość
dostawy i wysyłki
Stosowanie:
- Zapewnia szybką sedymentację i usuwa gorzkie nuty z wina.
- Zachowuje walory aromatyczne wina.
- Posiada doskonałe właściwości klarujące.
- Granulowana forma zapewnia łatwą i skuteczną aplikację.
- Nie zawiera alergenów.
Dawkowanie:
- Indywidualne - według potrzeby
- Zalecane: 5 - 30 g/hl.
Wymieszać dokładnie z 10-krotną ilością wody i dodać do całej objętości
Kraj pochodzenia: FRANCJA
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.