ExtraHill Gusto

Specjalny preparat mannoproteinowy poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.

Objem PL
Wybrany wariant jest niedostępny. Zresetuj wybrane parametry.
Dostępność W magazynie (>5 ks) W magazynie (2 ks) W magazynie (2 ks) Wybierz wariant
Kod: FMH00036 FMH00037 FMH00014 Wybierz wariant
17,34 zł 104,94 zł 507,88 zł od 17,34 zł 14,33 zł bez VAT 86,73 zł bez VAT 419,74 zł bez VAT od 14,33 zł bez VAT
ExtraHill Gusto
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Specjalny preparat poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.

Posługiwać się

  • Stabilizuje wino, poprawia ogólne właściwości sensoryczne wina, zachowuje intensywność i trwałość aromatów.
  • Wzmacnia miękkość, świeżość i owocowość.
  • Poprawia ogólną równowagę i pełnię, zmniejsza cierpkość tanin.

Dawkowanie

20 - 40 ml/hl. Wymieszać w całej objętości.

Składniki

Specyficzna część mannoproteiny z drożdży Saccharomyces cerevisiae.

Parametry dodatkowe

Kategoria: Preparaty
EAN: Wybierz wariant

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa